Filed under: Спорт |

180-22-02-Mitsanski

Последните си контролни срещи изиграха мъжките отбори на ОФК „Беласица” и „Германея” (Сапарева баня).

Мачът беше уговорен да се играе на терена на стадион „Цар Самуил” в Петрич, но никой не може да командва природата. Половин мач преди срещата се изсипа пороен дъжд и теренът стана невъзможен за игра. Бързата реакция на старши треньора на петричкия тим Пламен Мицански задоволи неговия колега Борис Кръстев и с пропътуване на около 5-6 км този двубой се игра на добре подготвения терен в с. Митиново. Тази контролна среща завърши наравно (1:1) с голове, отбелязани от Красимир Шапкаров за „Беласица” и Асен Васев за „Германея”.

„Доволен съм от изиграните контролни мачове, с  изключение на двата мача в Петрич и Елешница срещу втородивизионния „Пирин” (Разлог), който в момента е в челото на „Б” група. Има какво да се коригира в играта на нашия отбор, но това, което се иска от мен, ще го направя. Жалкото е че разполагам с ограничен брой футболисти. На всичко отгоре ни сполетя и беда по време на мача срещу „Вихрен”, след като Георги Стоилков получи тежка контузия и бе опериран спешно в МБАЛ „Света София” в столицата от д-р Христо Мазнейков. Футболистът ще отсъства най-малко 6-7 месеца от терена. В момента и Венцислав Стоянов, Димитър Стоев и Кирил Стоянов са с контузии и не ги пуснах да играят, за да не се усложнят нещата с тях. Изтеглихме тежък жребий като още на старта на първенството ще играем срещу бившият участник в „А” група „Пирин” (Гоце Делчев). Това, че ги победихме в контролен мач с 3:0, не ме заблуждава, защото зная как стоят нещата при тях. Надявам се да привлека поне двама добри футболисти”, сподели старши треньорът на ОФК „Беласица” Пламен Мицански.

„Доволен съм от равенството. Имаше голови ситуации и пред двете врати. Изказвам своята благодарност към колегата Пламен Мицански за това, че реагира бързо да се намери подходящ терен. Доволен съм от старанието на момчетата във всички контролни срещи. През изминалото първенство футболистите ни играеха максимум до 60-ата минута и след това отпадаха най-вече физически и затова се озовахме в опасната зона. На старта на настоящото първенство на ЮВГ ще играем срещу един от добрите отбори в групата „Миньор” (Перник). Надяваме се да изчистим още някои неща и да стартираме с три точки”, заяви наставникът на „Германея” Борис Кръстев.

 

Снимка:

Пламен Мицански

.

 

 

 

 

„Козлите” с равенство в Бургас...
"Рилски" в пълен със...
„Пирин” (Бл) взе бившия младеж...
Цинзов остана извън зоната на ...
Изабел Крамарска над всички в ...